1-1 Ludwig Engström (Max Eriksson)
2-2 Emilio Pilotti (Rickard Säfström)
2-3 Emilio Pilotti (Max Eriksson, Victor Nåvik)
2-4 Victor Nåvik (frispark)

Vi började inte så bra. Redan efter 2 minuter gjorde Medskogs 1-0 och det kändes som att en del var kvar på semester. Men så började vi att spela upp oss och helt rättvist så rullar Ludvig Engström in 1-1 på fin frispelning från Max Eriksson. Tyvärr så hann vi inte glädjas så länge över målet utan 2 minuter senare tog Medskogs ledningen med 2-1. Sen hade de ett bra tryck mot oss via flera bollar i djupled. Allt som oftast redde backlinjen tillsammans med en tappert kämpade Björn Hallberg i målet upp situationerna. Så i slutet på halvleken får Emilio Pilotti på ett bra skott från långt håll som borrar in sig i krysset och vi har 2-2 i halvtid. Medan han ändå var på gång så gjorde han 2-3 i den 8:e minuten av andra halvlek. Dagens otursman var Victor Nåvik som hade flera bra målchanser men bollen ville bara inte in i målet utom i den 12 minuten av andra halvlek när han placerade en frispark direkt i mål. 2-4 och det kändes som matchen var i hamn. Många var bra i dagens lag. Kul att alla kämpade och bidrog. Måste ändå få ge lite beröm åt seniorerna Peter Engberg och Rickard Säfström som ställde upp till spel då vi var lite kort om folk.

tis 22 maj 2012, 20:00 Kubikenborgs IF - Medskogs 0 - 3
mån 17 sep 2012, 19:00 Kubikenborgs IF - Medskogs 2 - 0